Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Groen licht voor herontwikkeling Ford Deckx-garage langs Molderdijk

Ontwikkeling FORD-garage Molderdijk

Het gemeentebestuur verleent een omgevingsvergunning voor een nieuw bouwproject op het kruispunt van Molderdijk en Kruisven. De voormalige Ford Deckx-garage en aanpalend leegstaand KMO-gebouw ruimen volgens de goedgekeurde aanvraag plaats voor een doe-het-zelfzaak en 3 KMO-units. Deze KMO-units zijn georiënteerd op de zijstraat Dillenbossen.

 

Zowel de voormalige Ford Deckx-garage op het kruispunt Molderdijk - Kruisven als het aanpalende KMO-gebouw in Dillenbossen staan al een tijd leeg. De ingediende plannen voorzien een volledige herontwikkeling van de site. De voormalige garage verdwijnt en maakt plaats voor een doe-het-zelfzaak met een bruto vloeroppervlakte van omstreeks 2.000m². Het aanpalende KMO-gebouw in Dillenbossen wordt vervangen door 3 KMO-units.

Parking

Het project omvat in totaal 65 parkeerplaatsen, waarvan 56 voor de doe-het-zelfzaak en 9 voor de KMO-units. 5 parkeerplaatsen zijn voorbehouden voor mensen met een beperking. 6 parkeerplaatsen krijgen laadvoorzieningen. De parkeervakken worden aangelegd in waterdoorlatende klinkers.

Dossier raadplegen

Je kan het dossier digitaal raadplegen tot en met 2 augustus via deze link. Vragen over het dossier? Contacteer onze dienst ruimtelijke ordening en vermeld volgende gegevens: dossiernummer 2023/417 en OMV-referentienummer: OMV_2023116578.

Meer info: ruimtelijke ordening, 014 27 24 19, ro@gemeentemol.be

Ontwikkeling FORD-garage Molderdijk

Deel dit artikel